Loading Events

« All Events

Grunnkurs i havpadling

June 9 - June 10

| Kr3200

I et grunnleggende kurs i havpadling (Grunnkurs i havpadling 16timer) er målet å gjøre kajakkpadling til en trygg og ikke minst sikker aktivitet.

Grunnkurset forsøker å gi deg som kursdeltaker kunnskaper om havkajakken og det utstyret vi benytter i havpadling. Gjennom instruksjon og veiledning gir vi deg innføring i de mest brukte padleteknikkene. I tillegg vil det være stort fokus på sikkerhet og ulike redningsteknikker.

Kurset vil ha en praktisk vinkling og det er avsatt godt med tid på utprøving. “Rulla” er ikke en nødvendig ferdighet for sikker ferdsel med kajakk, og derfor ikke en del av våre kurs.

Inkludert i kurset er også varm lunsj og drikke begge dager.

I kursprisen er det inkludert havkajakk, padleåre, spruttrekk, padlevest, personlig bekledning (tørrdrakt/dag1 og padleanorakk + padlebukse/dag2, neoprensko/-støvler, hansker/pogies) og sikkerhetsutstyr. Padlekort / Våttkort inngår i prisen.

Deltagere på kurs i regi av Hav og Fritid vil ha tilbud om å delta gratis på senere kurs i regi av Hav & Fritid. For de som ønsker det vil det være anledning til å repetere eller opprettholde/spisse sine kunnskaper. Betingelsene er eget eller at vi har ledig utstyr.

For de som ønsker å prøve ut eller dra ut på egen hånd vil Hav & Fritid stille gratis til disposisjon kajakk og utstyr. I utgangspunktet gjelder tilbudet ei helg som kan både legges midt i uka eller gjøres oval på andre måter. Eneste forbehold er at det er tilgjengelig kajakker og utstyr.

Hav & Fritid har et stort utvalg av kajakker og utstyr. I kurset og etterpå vil det være mulig å få prøve ut ulike typer kajakker. Vi har kajakker av merkene Boreal Design, Current Design, Dagger, Lettman, Necky, P&H, Prijon, Skim, Tahe,Trapper, Valley, VKV og Zegul. Vurderer du kjøp av kajakk, – benytt anledning til å prøve ulike typer.

For påmelding og mer informasjon ta kontakt. Detaljert program sendes ut ved påmelding.

Details

Start:
June 9
End:
June 10
Cost:
Kr3200
Event Category:

Organizer

Hav & Fritid
Phone:
+47 91594340

Venue

Mosjøen og Vefsn