Loading Events

« All Events

Gourmetpadling, Lovund

July 13 @ 19:00 - July 15 @ 16:00

| kr.4350

Dette er et kurs som går over 14 – 16 timer. Kurset starter med en intro på fredags kveld. vi kommer tilbake til eksakt tidspunkt når det nærmer seg og vi får oversikt over deltakerne. Den praktiske delen av kurset starter lørdag kl. 0900. Det er foreløpig ikke bestemt hvor vi starter selv om området nedenfor Lovund Rorbu Hotell egner seg godt (flo og fjære samt vær har noe å si for denne avgjørelsen). Vi har tidligere benyttet utendørsbassenget som også kan være aktuelt for den første delen. Dette er også noe som vi vil komme tilbake til når det begynner å nærme seg. Vi opererer med ca. tider og er fleksibel i forhold til behovene og hvor lenge vi jobber med de ulike emnene. Etter den første økta (ca. kl. 1300) tar vi matpause. Deretter fortsetter vi og holder det gående denne lørdag til kl. 16 – 1700. Søndag starter vi opp kl. 0900 og avslutter ca. kl. 16 – 1700. Hav & Fritid stiller til disposisjon havkajakker og ellers det som er av nødvendig utstyr. I kurset legges det opp til å gjøre havpadling til en sikker og trygg friluftsliv aktivitet. Det legges derfor stor vekt på sikkerhet og redningsteknikker inngår som en sentral del av kurset. I tillegg gjennomgår vi emnene; havkajakken og dens utstyr. – personlig utstyr – sikkerhets- og redningsutstyr. Grunnleggende ferdigheter; – kontroll av og over havkajakken – inn- og ut av kajakken – redningsteknikker. Padleteknikk; – manøvrering – støttetak – styretak – forflytning – effektive fremdriftstak.

Andre kursdag på søndag er lagt opp til å foregå ute på havet som en padletur. Her vil været legge føringer for hvor vi drar. Mulighetene er flere og det er mange alternativer å velge ut fra. Planlegging av turen på søndag gjøres som del av kurset.

Kurset gir kompetanse og autorisasjon som Fritidspadler (NHKGIF) eller Grunnkurs Havpadling (NPF). Etter fullført kurs vil det bli utdelt kursbevis (Vått kort/Padlekort). I prisen for kurset ligger det ei helg (2 – 3 dager) gratis kajakkleie (med utstyr) i etterkant av kurset.

Details

Start:
July 13 @ 19:00
End:
July 15 @ 16:00
Cost:
kr.4350

Organizer

Hav & Fritid
Phone:
+47 91594340

Venue

Lovund
Lovund, Lurøy kommune Norway + Google Map