Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Introduksjonskurs i havpadling

21. July 2017 @ 19:00 - 22. July 2017 @ 17:00

| Kr3990

Dette er et kurs som vi og våre gjester gjerne omtaler som gourmet padling. Vi tar med oss gode opplevelser ute på havet og i restauranten serveres vi smaksopplevelser som også for det meste er hentet fra havet. I sannhet opplevelser som stimulerer sanseapparatet.

Introduksjonskurs havpadling har sitt hovedfokus på å gjøre havpadling til en sikker og trygg aktivitet. Oppstarten av kurset finner sted med en teori økt på fredag i forbindelse med middagen. Fortsettelsen foregår ute på havet. Utgangspunktet er nybegynnerstadiet og vi starter helt elementært og forutsetter ikke forkunnskaper. Fremdriften i kurset avhenger av deltakerne og vi forsøker å til rette legge best mulig for den enkelte.
I kurset gjennomgås de viktigste teknikkene i forhold til fremdrift og manøvrering. Sikkerheten er sterkt vektlagt og ulike redningsteknikker prioriteres. Vi satser på å gi deltakerne tid og rom for utprøving og drilling av teknikkene. Hav & Fritid holder havkajakker og det utstyret som er nødvendig. I fortsettelsen av kurset tilbys deltakerne en padletur på søndag til en av Lovunds “perler”.

Dette kurset er et samarbeid med Lovund Rorbuhotell. Innkvartering på hotellet i dobbeltrom (muligheter for single rom, koster litt mer). Bespisningen foregår i Maaken (hotellets) restaurant & Bar.

Details

Start:
21. July 2017 @ 19:00
End:
22. July 2017 @ 17:00
Cost:
Kr3990

Organizer

Hav & Fritid
Phone:
+47 91594340

Venue

Lovund
Lovund, Lurøy kommune Norway + Google Map