Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tinderangling med havkajakk

1. August 2017 - 4. August 2017

| kr7500
Helgelandskysten omtales som en av Norges fineste kyststriper og av padlere som et eldorado for friluftsliv. En kyststrekning med høye kystfjell og krystallklart vann, kritthvite strender, og små og store øyer som vi padler mellom gir en flott ramme rundt denne firedagersturen. Med et slikt utgangspunkt kan vi velge områder som egner seg for nybegynnere, eller mer utfordrende områder som krever rutine og erfaring.Vi kombinerer denne padleopplevelsen med topptur på Syv Søstre og Dønnamannen – med fantastisk utsikt over det landskapet vi padler gjennom. Vi tar oss også tid til fisking, gjør strandhugg med gode måltider, lærer litt om kystkulturen vår, historie og ikke minst trivelig fellesskap!

Se inspirerende video her: http://www.fftv.no/norske-padleperler-ep3-helgelandskysten-tomme

Turen er et samarbeide med Naturlige Helgeland.

Turen starter tirsdag 1.august og avsluttes fredag 4.august og har et omfang på 4 dager og 3 overnattinger.

Bestilling eller mer detaljert informasjon: post@naturligehelgeland.no

Rabatt kr 1.500,- hvis eget utstyr. Dette må godkjennes på forhånd. Prisen inkluderer turledere, leie av kajakk med alt nødvendig utstyr, alle måltider under turen (2/3 retters middag, overnatting i telt og gjestehus, toppturer på Breitinden og Dønnamannen. Prisen inkluderer ikke snacks og drikke til maten, reise til/fra Søvik. Deltagerne må ha egen sovepose/liggeunderlag og telt (kan evt leies/lånes). Det må påregnes å frakte sin del av felles måltider/utstyr. Det kreves grunnkurs i padling og/eller nok erfaring til å kunne padle 4 timer og inntil 20 km pr dag.

Tilleggsprodukter: Det kan mot tillegg i pris gjennomføres havpadlekurs av ulike varighet. Dette vil kunne føre til våttkort eller høyere gradering.

Dagsturprogram sendes uken før turstart. Vi forbeholder oss retten til endringer i program i forhold til vær og vind.

 

Details

Start:
1. August 2017
End:
4. August 2017
Cost:
kr7500

Organizer

Hav & Fritid
Phone:
+47 91594340

Venue

Herøy – Dønna
Norway + Google Map