Loading Events

« All Events

Tinderangling med kajakk

July 17 - July 20

| Kr9900
Helgelandskysten er for mange ukjent terreng, men ikke uten grunn er det blant våre “Norske padleperler”. På denne turen fra Tomma og til Lovund får du sett store deler av den vakre Helgelandskysten som flere ganger kåret til Norges vakreste kyststripe. Med tusenvis av små øyer gir det muligheter for helt unike opplevelser fra kajakken. For å kunne nyte mest mulig av den vakre naturen, kombinerer vi kajakkpadling og toppturer i en 4 dagers uforglemmelig opplevelse. Vi skal også bestige Tomsskjevelen og Lovundfjellet som gir oss en fantastisk utsikt over den vakre kysten. Er vi heldige får vi også med oss noen fantastiske solnedganger når solen så vidt berører havet før den står opp igjen. De fleste øyene er ubebodd av mennesker, men desto flere sjøfugler, havørn og den mer sjeldne hubroen er bosatt her. Vi gjør strandhugg, fisker og spiser “fersk” lunsj underveis. Vi overnatter både i telt, rorbu/hytte og hotell underveis, og legger ekstra vekt på matopplevelsen på denne turen som avsluttes med en flott rundtur i hurtigbåt tilbake til utgangspunktet.Se filmen her: http://www.fftv.no/norske-padleperler-ep3-helgelandskysten-tommeTuren er et samarbeide med Naturlige Helgeland.

Turen starter tirsdag 17.juli og avsluttes fredag 20. og har et omfang på 4 dager og 3 overnattinger.Bestilling eller mer utfyllende informasjon: post@naturligehelgeland.noRabatt kr 1.500,- hvis eget utstyr. Dette må godkjennes på forhånd. Prisen inkluderer turledere, leie av kajakk med alt nødvendig utstyr, fullpensjon med 2/3 retters middag, overnatting i telt/lavvo/rorbu hotell/hytte, toppturer på Tomskjevelen og Lovund. Prisen inkluderer ikke snacks og drikke til maten, reise til/fra Nesna. Deltagerne må ha egen sovepose/liggeunderlag og telt. Det må påregnes å frakte sin del av felles måltider/utstyr. Det kreves grunnkurs i padling og/eller nok erfaring til å kunne padle 4 timer og inntil 20 km pr dag.

Tilleggsprodukter: Det kan mot tillegg i pris gjennomføres havpadlekurs av ulike varighet. Dette vil kunne føre til våttkort eller høyere gradering.

Detaljert program sendes uken før avgang. Vi forbeholder oss retten til endringer i program i forhold til vær og vind.

 

Details

Start:
July 17
End:
July 20
Cost:
Kr9900

Organizer

Hav & Fritid
Phone:
+47 91594340

Venue

Tomma-Lovund