Hvilke produkter er det vi tilbyr?

Hav & Fritid er leverandør av tjenester og opplevelser til havpadlere fra hele verden. Vi har en rekke aktiviteter langs det vi mener er blant verdens vakreste kystområder, Helgeland. Vi har vært en aktiv tilrettelegger i dette området i over 20 år. Vi har den nødvendige kunnskap og kjennskap til å tilby en unik opplevelse i et fantastisk og innholdsrikt område.

Loading…

Kurs i havpadling

Vi tilbyr en rekke kurs innen havpadling. Noen av kursene er rettet mot ulike målgrupper og fokuserer på faktisk aktivitet, mens andre kurs øker et hav kayaker`s kompetanse som instruktør eller guide.

Loading…

Turer med havkajakk

Helgelandskysten er nærmest designet for havpadling. Fra den innerste fjord og til det ytterste skjær er mulighetene utallige for havpadling. Det vil være områder som er velegnet for nybegynnere, landnært med god skjerming fra bølger og vind. Andre områder igjen stiller krav til ferdigheter og utfordrer padleren på langt flere områder. Vi har kjennskap til de ulike områdene og kan hjelpe deg til å legge til rette turen for deg slik at du får ta del i de gode opplevelsene.

Loading…

Er du ute etter et padleeventyr?

button

Top