standard-title DIN EGEN TUR

DIN EGEN TUR

Vi lytter til deg og skreddersyr padleeventyret for deg. Vår kunnskap og kjennskap til de ulike områdene på Helgelandskysten er med på å bidra til din opplevelse. Hvis du ønsker komplette opplevelsespakker i havpadling kan vi organisere det.

Opplevelsene knyttet til havpadling kan inkludere andre aktiviteter som topptur, sykkeltur, fisking, fugle- og dyresafari. Dersom det bare er padle aktiviteten du ønsker, så forsøker vi også å etterkomme disse ønskene.

Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi tilrettelegge for en opplevelsespakke som inkluderer det meste. Vi er fleksible og tar med havkajakker og øvrig utstyr dit du ønsker det. Vi kan i tillegg til padlingen tilby ulike kurs og aktiviteter innen havpadling (andre aktiviteter eksempelvis innen teambuilding).

Ta kontakt for ytterligere informasjon.

DIN EGEN TUR

  • Helgelandskysten. Hvor vil du padle? Så lenge du ønsker å padle.
  • Hav & Fritid stiller med komplette havkajakker som inkluderer padlevest, padleåre og spruttrekk. Vi vil ha tilgjengelig bekledning som padleanorakk, padlebukse, neoprensko/-støvler. Redningsutstyr, kart, pakkeutstyr, mm er obligatorisk å ha med. Leir- og campingutstyr er også noe vi kan stille med.
  • Fra kr. 5.000,- per dag (gruppe på inntil 2 deltakere). Ta kontakt for pris på «pakken».
  • Er dere en vennegruppe, arbeidskollegaer, familie som ønsker en tur, ta kontakt for å få en pris.
  • Vi leverer kajakktjenester til ulike deler av Helgelandskysten, har du ønske om å padle i et bestemt område så kommer vi.