standard-title GOURMETPADLING / -KURS

GOURMETPADLING / -KURS

Loading…

Kurset vi betegner som Gourmetpadling er et samarbeid med Lovund hotell og inneholder en «komplett pakke» med opplevelser. Vi forsøker å kombinere noe av det beste Helgelandskysten kan tilby både av aktivitet og mat. Dette er et opplegg hvor vi kombinerer Introduksjonskurs i havpadling (inkludert en eller to padleturer) med kulinariske matopplevelser på Restaurant Maaken (Lovund Hotell). Lovund Hotell som med sin beliggenhet gjør at vi nesten kan ikle oss kajakken på hotelltrappa, for så å padle ut på havet. Kort vei fra hotellet og til kajakken og fra kajakken inn i restauranten.

Kurset er lagt til fredag og lørdag og foregår rett utenfor og nedenfor hotellet. I tillegg til selve kurset tilbyr vi padleturer som tar deg til andre deler av dette fascinerende øysamfunnet. Et kystområde med krystallklart vann, idylliske sandstrender, store og små øyer spredt utover. Alternativene er mange og været avgjør om vi padler mot nord, sør eller øst. Havpadling mellom de mange øyene gir deg muligheter for helt spesielle opplevelser i det området hvor havet møter land. Storhavet utenfor gjør det hele veldig spesielt. Selv om de fleste av øyene er ubebodd av mennesker er det desto flere sjøfugler som har sitt tilhold her. Vi kommer til å gjøre strandhugg og virkelig være på tur.

GOURMETPADLING / -KURS

  • Sted. Lovund. Vi blir innlosjert på Lovund Hotell. Padleaktiviteten foregår i og rundt Lovunds nærområder.
  • Varighet. 2 – 3 dager. Introduksjonskurset gjennomføres fredag og lørdag, mens turene foregår lørdag og søndag.
  • Pris. Kr. 3.990,- per pers
  • Inkludert i prisen. Lovund Hotell står for kost og losji (drikke til lunsj og middag er ikke inkludert i prisen). Hav & Fritid stiller med fullt utrustede havkajakker som også inkluderer personlig padlebekledning, pakkeutstyr, sikkerhets- og redningsutstyr.
    Det du trenger å ha med er skifteklær i tillegg til varme klær å ha under bekledningen. Lue og solbriller er obligatorisk utstyr å ha med.
  • Erfaring. Kurset stiller ingen krav til tidligere padleerfaringer.