Vi er opptatt av havpadling på Helgeland og er her for å hjelpe!

 

button icon +47 91594340 Spørsmål? Ring oss!

Vi er glade for å høre fra deg og vil gjøre vårt ytterste for å oppfylle dine krav, slik at din kajakk tur vil være et spennende eventyr.

photo

Magne Johan Steiro

Position: CEO & Instructor
"Magne Johan Steiro kan betraktes som en av pionerene på Helgeland når det gjelder havpadling. Han har lang erfaring med ulike grupper av kajakkpadlere."
Read more

Vi forsøker å finne riktig havkajakk og sørge for å utstyre padleren best mulig 

For de som ønsker å leie en havkajakk følger det med blant annet personlig utstyr, pakkeutstyr, sikkerhetsutstyr. Det utstyret som vi mener turen krever. Vi gjør vårt beste for å etterkomme eventuelle ønsker.

Vi tilbyr hjelp i fra tips og råd om havkajakker og utstyr til selve turen. Om du ønsker en selv-guidet tur, kan vi bidra med tips og ideer til padlerute eller detaljer i forhold til leirplasser, hvor det finnes ferskvann, matbunkring, osv. I tillegg kan vi tilby deltakelse på en tur med guide. På en slik tur står vi for det meste, selv om det vil være mulige justeringer både i forkant og underveis.

Det er mulig å legge opp til kurs av ulikt omfang i forkant av turen, uansett hva slags tur er valgt.

Omfanget av turene (både selvstyrte og guidet) vil være fra noen timer til flere dager. De fleste turene tar sted på Nord- og Midt-Helgeland innenfor kommunene Rødøy, Lurøy, Rana, Vefsn, Leirfjord, Alstahaug, Dønna og Herøy. Noen av turene er forhåndsbestemt, mens andre gjennomført på forespørsel og kan foregå andre steder på Helgeland.

Havpadlingen kan legges opp og kombineres med andre typer aktiviteter som toppturer, klatring, sykling mm.

Q: Ingen spørsmål for store, ingen spørsmål for små!

Hvis du har spørsmål om aktiviteter, trenger hjelp til å planlegge turer, planlegger å kjøpe en kajakk, ønsker å prøve kajakk eller noe annet, så ta gjerne kontakt med oss.

Members  |  Info: There are no items created, add some please.

Send oss en e-post

Ta kontakt med oss hvis det er noe som du lurer på. Vi kan eventuelt komme med forslag til avtaler som er tilpasset deg og dine behov.
Hvis du tilhører du en større gruppe, organisasjon eller lignende er det bare å ta kontakt for å få gjøre egne avtaler.