Loading…

More Details

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Persons / Adulds and childrens

GOURMETPADLING

Helgelandskysten omtales som en av Norges fineste kyststriper og beskrives av kajakkpadlere som et padleeldorado. En kyststrekning med krystallklart vann, idylliske sandstrender, store og små øyer spredt utover. Et områder som gjør det mulig å padle godt skjermet i områder godt egnet for blant annet nybegynnere. Eller vi kan velge å padle mer eksponert i områder som krever både ferdigheter og erfaring. Enkelte steder finner vi alt dette innenfor et forholdsvis lite område. Lovund er nettopp et slikt område. En øy som er bedre kjent for sin lundefugl og lakseeksport enn sine flotte padleområder.
Sted. Lovund. Vi blir innlosjert på Lovund Hotell. Padleaktiviteten foregår i og rundt Lovunds nærområder.
Varighet. 2 – 3 dager. Introduksjonskurset gjennomføres fredag og lørdag, mens turene foregår lørdag og søndag.
Pris. Kr. 3.990,-
Inkludert i prisen. Lovund Hotell står for kost og losji (drikke til lunsj og middag er ikke inkludert i prisen). Hav & Fritid stiller med fullt utrustede havkajakker som også inkluderer personlig padlebekledning, pakkeutstyr, sikkerhets- og redningsutstyr.
Det du trenger å ha med er skifteklær i tillegg til varme klær å ha under bekledningen. Lue og solbriller er obligatorisk utstyr å ha med.
Erfaring. Kurset stiller ingen krav til tidligere padleerfaringer.

Dette som vi betegner som Gourmetpadling er en kombinasjon av noe av det beste Helgelandskysten kan tilby både av aktivitet og mat. Dette er et opplegg hvor vi kombinerer introduksjonskurs i havpadling (inkludert en eller to padleturer) med kulinariske matopplevelser på Restaurant Maaken (Lovund Hotell). Vi blir innlosjert på Lovund Hotell som med sin beliggenhet gjør at vi nesten kan ikle oss kajakken på hotelltrappa, for så å padle ut på havet. Kort vei fra hotellet og til kajakken og fra kajakken inn i restauranten.
Kurset foregår rett utenfor og nedenfor hotellet. Padleturene legger vi imidlertid til andre deler av dette øysamfunnet. Alternativene er mange og været avgjør om vi padler mot nord, sør eller øst. Havpadling mellom de mange øyene gir deg muligheter for helt spesielle opplevelser i det området hvor havet møter land. Storhavet utenfor gjør det hele veldig spesielt. Selv om de fleste av øyene er ubebodd av mennesker er det desto flere sjøfugler som har sitt tilhold her. Vi kommer til å gjøre strandhugg og virkelig være på tur.

For ytterligere opplysninger er det bare å ta kontakt.

Bestilling eller mer utfyllende informasjon: magsteir@online.no eller sivert@lovund.no.

Se filmen her: http://www.fftv.no/norske-padleperler-ep3-helgelandskysten-tomme

Opplegget er et samarbeide med Lovund Hotell (https://www.lovund.no).