standard-title SIKKERHETS- & REDNINGSKURS

SIKKERHETS- & REDNINGSKURS

Kurset har fokus på hva vi må gjøre når uhellet er ute og vi får kantringer. Utgangspunktet er oppfriskning og repetisjon av de mest vanlige redningsteknikkene. Vi forsøker å ta dette videre for å utvikle de mer. I tillegg vil vi introdusere andre redningsteknikker. Det er også lagt opp til ulike scenario caser der vi forsøker å sette dette ut i praktisk virkelighet.

Sted for aktiviteten vil være innenfor de havområder vi anser som gunstig i forhold til teknikker vi skal jobbe med. Vi stiller krav til deltakerne om forkunnskaper og/eller -ferdigheter knyttet til havkajakken og havpadling.

Dette er et kurs som egner seg som en aktivitet for inntil 2 – 6 personer.

SIKKERHETS- & REDNINGSKURS

  • Lokalisering. På Nesna kan dette kurset gjennomføres på forholdsvis kort varsel (dagen i forveien). Dersom det er ønsker om å gjøre dette andre steder som krever ferge- eller hurtigbåttransport, trenger vi litt mer tid på forberedelsen.
  • Varighet. 3 – 4t.
  • Pris. Fra kr. 1.600,- per pers (opplegg med utgangspunkt på Nesna).
  • Inkludert i prisen. Vi stiller med fullt utrustede havkajakker. I tillegg stiller vi til disposisjon padleanorakke/-bukse, neoprensko, eventuelt pakkeutstyr i tillegg til øvrig sikkerhetsutstyr. Det du trenger å ha med er skifteklær i tillegg til varme klær å ha under padleklærne. Lue og solbriller kan det også være behov for.
  • Erfaring. Kurset forutsetter erfaringer fra kajakkpadling eller kurs fra tidligere.