standard-title Utleie Billigste type kajakk for utleie er av plast

Utleie

Billigste type kajakk for utleie er av plast

Utleie av havkajakk

Vi har mange forskjellige typer havkajakker (både i plast og glassfiber) tilgjengelig for leie. Utleie av komplette havkajakker med utstyr skjer på Nesna. For leie av flere enn en grunnpakke kan det gis rabatt. Be om tilbud. Vi organiserer levering og henting også utenfor Nesna. I disse tilfellene må det påregnes ekstra kostnader for transporten.

Dagleie

Ut og inn samme dag.
300,-
Utleie av grunnpakken består i en komplett havkajakk (med havpadleåre, spruttrekk og padlevest). Grunnpakken gjelder en tradisjonell havkajakk med ror. Aktuelle havkajakker fra blant annet Boreal Design, Current Design, Necky Kayaks, og P&H. Alternativt kan det velges havkajakker med skeg/kjøl fra blant annet Boreal Design og Perception. Det er mulig å leie glassfiberkajakker til en litt høyere pris (kr. 500,-). Vi har tilgjengelig glassfiberkajakker fra Boreal Design, Current Design, Lettman, Skim, Trapper og VKV. Utstyret som følger med i grunnpakken er av god kvalitet. Det vil være mulig også å oppgradere dette utstyret ytterligere i forhold til kvalitet (eksempelvis til Carbonåre).

2 dagers leie

Ut morgenen (eller kvelden før) og inn igjen neste kveld
900,-
Utleie av grunnpakken består i en komplett havkajakk (med havpadleåre, spruttrekk og padlevest). Sammen med grunnpakken leveres det relevant sikkerhetsutstyr. I leien vil det være mulig å få med bekledning (padleanorakk, padlebukse og neoprensko) og pakkeutstyr (pakksekker, vanntette sekker for mobil mm). Se forøvrig dagleie for det som angår havkajakker og øvrig utstyr. For leie av glassfiberkajakk vil prisen ligge på kr. 1.200,-. Vi kan være behjelpelig med utstyr som muliggjør egen transport av havkajakken.

Døgnleie

Ut en dag og inn igjen den neste.
500,-
Utleie av grunnpakken består i en komplett havkajakk (med havpadleåre, spruttrekk og padlevest). Sammen med grunnpakken leveres det relevant sikkerhetsutstyr. I leien vil det være mulig å få med bekledning (padleanorakk, padlebukse og neoprensko) og pakkeutstyr (pakksekker, vanntette sekker for mobil mm). Se forøvrig dagleie for det som angår havkajakker og øvrig utstyr. For leie av glassfiberkajakk vil prisen ligge på kr. 800,-.Vi kan være behjelpelig med utstyr som muliggjør egen transport av havkajakken.

Helg leie

Ut på fredag ettermiddag eller kveld, inn på søndags kveld
1.000,-
Utleie av grunnpakken består i en komplett havkajakk (med havpadleåre, spruttrekk og padlevest). Sammen med grunnpakken leveres det relevant sikkerhetsutstyr. Leien inkluderer bekledning (padleanorakk, padlebukse og neoprensko) og pakkeutstyr (pakksekker, vanntette sekker for mobil mm). Eventuelt kan padleanorakken og padlebuksa erstattes med våt- eller tørrdrakt. Se forøvrig dagleie for det som angår havkajakker og øvrig utstyr. For leie av glassfiberkajakk vil prisen ligge på kr. 1.500,-.Vi kan være behjelpelig med utstyr som muliggjør egen transport av havkajakken.

4 dagers leie

Leie for 4 aktive dager
1.600,-
Utleie av grunnpakken består i en komplett havkajakk (med havpadleåre, spruttrekk og padlevest). Sammen med grunnpakken leveres det relevant sikkerhetsutstyr. I leien vil det være mulig å få med bekledning (padleanorakk, padlebukse og neoprensko) og pakkeutstyr (pakksekker, vanntette sekker for mobil mm). Eventuelt kan padleanorakken og padlebuksa erstattes med våt- eller tørrdrakt. Se forøvrig dagleie for det som angår havkajakker og øvrig utstyr. For leie av glassfiberkajakk vil prisen ligge på kr. 2.000,-.Vi kan være behjelpelig med utstyr som muliggjør egen transport av havkajakken.

Ukes leie

Leie for 6 - 7 aktive dager
2.000,-
Utleie av grunnpakken består i en komplett havkajakk (med havpadleåre, spruttrekk og padlevest). Sammen med grunnpakken leveres det relevant sikkerhetsutstyr. Inkludert i leien vil det være bekledning (padleanorakk, padlebukse og neoprensko) og pakkeutstyr (pakksekker, vanntette sekker for mobil mm). Eventuelt kan padleanorakken og padlebuksa erstattes med våt- eller tørrdrakt. Se forøvrig dagleie for det som angår havkajakker og øvrig utstyr. For leie av glassfiberkajakk vil prisen ligge på kr. 2.500,-. Vi kan være behjelpelig med utstyr som muliggjør egen transport av havkajakken.