Meny
Gourmetpadling med introduksjonskurs

Gourmetpadling med introduksjonskurs

Våttkort

Våttkort danner rammen for den kursstigen for padleutdanning som finnes igjennom Norges Padleforbund. Av kurs i kursstigen tilbyr Hav & Fritid Introduksjonskurs i havpadling og Grunnkurs i havpadling. Grunnkurs i havpadling utgjør basisen og forutsetningen for å utdanne seg ytterligere gjennom kursing (Teknikkurs, Aktivitetslederkurs mm). Mange utleiere stiller krav til at leierne skal har Våttkort for å få leie kajakk.

Kurset vi betegner som Gourmetpadling er et samarbeid med Lovund hotell og inneholder en «komplett pakke» med opplevelser. Vi forsøker å kombinere noe av det beste Helgelandskysten kan tilby både av aktivitet og mat. Dette er et opplegg hvor vi kombinerer Introduksjonskurs i havpadling (inkludert en eller to padleturer) med kulinariske matopplevelser på Restaurant Maaken (Lovund Hotell). Lovund Hotell som med sin beliggenhet gjør at vi nesten kan ikle oss kajakken på hotelltrappa, for så å padle ut på havet. Kort vei fra hotellet og til kajakken og fra kajakken inn i restauranten.

Kurset er lagt til fredag og lørdag og foregår rett utenfor og nedenfor hotellet. I tillegg til selve kurset tilbyr vi padleturer som tar deg til andre deler av dette fascinerende øysamfunnet. Et kystområde med krystallklart vann, idylliske sandstrender, store og små øyer spredt utover. Alternativene er mange og været avgjør om vi padler mot nord, sør eller øst. Havpadling mellom de mange øyene gir deg muligheter for helt spesielle opplevelser i det området hvor havet møter land. Storhavet utenfor gjør det hele veldig spesielt. Selv om de fleste av øyene er ubebodd av mennesker er det desto flere sjøfugler som har sitt tilhold her. Vi kommer til å gjøre strandhugg og virkelig være på tur.

Inkludert i prisen: Lovund Hotell står for kost og losji. Frokost er inkludert, mens drikke til måltidene ikke er inkludert i prisen.

Se Introduksjonskurs for informasjon om hvilket utstyr Hav & Fritid sørger for, og hvilket utstyr du selv må ta med.

 

Visste du at du kan kombinere kurs med guidede turer?

 

Se priser

Facebook Twitter Google+ Pinterest LinkedIn VK

Alltid klar for nye opplevelser

Få kjenner padlemulighetene på Helgeland som oss
0våttkort
0kursdeltakere
0km padlet i kursregi
0bedriftsopplegg

 

NHKGIF-sertifisert kursleverandør

Kurs i havpadling

Se våre planlagte arrangementer

 

Dette er noen av våre mange samarbeidspartnere

Naturlige Helgeland Fru Haugans Havblikk Lovund litlehaug

The paddling in Helgeland is superb and I shall say so in the article I write for Ocean Paddler Magazine. The charts you copied for us were invaluable - they contributed hugely to the success of the trip.

Simon & Liz

Helgeland is perhaps the most beautiful kayaking adventure. The turquoise waters and white sandy beaches gives an impression that you are on the far southern latitudes. The countless islands and islets provides endless possibilities for kayakpaddling, regardless wind direction and weather conditions.

Lise

Thanks for great pictures and again thanks for a great training course ... course with you was one of the nicest we remember from this summer, and then we were so lucky with the weather.

Solveig og Sverre

The experience we had at the coast of Helgeland responded completely to my expectations. Brilliant sunshine and little wind that gave the opportunity to paddle to Lovund and back.

Ragnar

 

Kontakt
E-post: post@havogfritid.no
Tel. (+47) 915 94 340
Adresse
Hav & Fritid
Nordvollvegen 7, 8700 Nesna, Norway
×
×

Log in

Translate
noafsqamarhyazeubebsbgcazh-CNzh-TWhrcsdanlenettlfifrglkadeelhtiwhihuisidgaitjakokulvltmkmsmtmimrmnmyfaplptparorusrskslsoessuswsvtgthtrukuruzvicyyi